Frankfurt Marathon – Regina løber under 3 timer

5 nov, 2017 | Løb

Sundfokus / Blog / Frankfurt Marathon – Regina løber under 3 timer

 

Det er så fantastisk, når det hele går op i en højere enhed, og de mange timer i løbeskoene giver resultater.

 

Hun tog chancen og det lykkes i første forsøg…

 

Regina Aagaard 38 år bryder “den magiske grænse” til Frankfurt Marathon og løber et imponerende flot disponeret løb med negativ split i tiden 2:59,17 trods relativ meget vind på 7-8 m/s. Hun laver desuden stor og flot PR med 6 1/2 minut.

 

3 x PR på stribe

 

Regina har i forløbet op til marathon ændret sin træning en del i forhold til tidligere, og det viste sig ret hurtig at være positivt for hendes præstationer og energi til træningen generelt. Et testløb på 10 km gjorde hende klar til PR på halvmarathon til HCA, hvor hun løber 1:27,27. Kun 4 uger efter overrasker hun ikke mindst sig selv og en løbedrøm går i opfyldelse. Hun løber i mål i Frankfurt med en “dieselmotor”, der ikke kan stoppes igen…. Regina kan slet ikke få armene ned igen, og der er grund til masser af GLÆDE og STOLTHED.

Det er vanvittig stærkt løbet efter kun 12 ugers løbetræning hos Sundfokus Mia.

 

Regina fortæller:

“Jeg har fulgt Mia på de sociale medier nok siden 2014 og har fulgt med i hendes store rejse. Vildt imponerende hvilket jer er meget fascineret af. Jeg har selv været maratonløber igennem flere år og haft målsætningen om at komme under 3 timer på maraton. Det lykkes for mig med Mias hjælp i mit maraton nr. 13 i Frankfurt i år.

Jeg har de sidste 12 uger haft Mia som min personlige træner. Det har blandt andet givet mig følgende:

  • Et fast program med målrettet maratontræning
  • Struktur på træningen
  • Løbende sparring, tilbagemelding på træningen og feedback
  • Anerkendelse og troen på mig selv
  • Sparring om kost

Vigtigst af alt – Mias møde at planlægge min træning på som passer ind med mand, 2 børn, fuldtidsarbejde og meget mere er imponerende.  Mia er ærlig, nem at forstå og har nemt ved at sætte sig ind i, hvad der fungerer for mig. Jeg har trænet mere end tidligere men på en måde, som har gjort at jeg er blevet stærkere og ikke træt. Så nu er aftalen med Mia forlænget mod nye mål i 2018″.

 

STORT TILLYKKE til Regina

 

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 3 =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Kick af at løbe Marathon

Kick af at løbe Marathon

Duruta er fra Færøerne, 50 år og mor til 4 børn. Hun er blevet en klog og meget dygtig marathonløber, som stadig jagter nye mål. Mød Duruta HER "Jeg...

Velkommen tilbage Rikke!

Velkommen tilbage Rikke!

Rikke har trænet meget tidligere. Efter en pause og manglende motivation er hun nu starter i Sundfokus løbegruppen.   Rikke Guldbæk fortæller...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt