Denne blomkålssalat smager simpelthen skøn. Super nem og fyldt med gode næringsstoffer.
Opskrift 3-4 personer:
- ca. 500 g blomkål
- 1 citron (brug både saft og revet skal)
- 2 håndfulde friske urter (persille og basilikum)
- 1 dl olivenolie
- 50 g kapers (smager rigtig godt i salaten)
- 30 g pinjekerner
- 25 stk. fetaost, mager
Sådan gør du:
- Skær blomkålen i tynde skiver. Idet du gør det, smuldrer det til mindre stykker. Læg hele balladen i en skål.
- I en anden skål blander du marinaden. Hæld olivenolien i og tilsæt citronsaft + skallen, de hakkede urter og kapers, til du har en tyk grøn, grød.
- Hæld marinaden over blomkålen og bland godt og lad den stå og trække et par timer.
- Rist pinjekernerne på en tør pande, til de tager farve og begynder at dufte.
- Før servering kommes pinjekerner og fetaost på øverst
Kan bruges til al slags protein og til grillbordet. Smager godt dagen efter.
0 kommentarer