FARVEL til 16 kg på 5 mdr.

18 jan, 2021 | Sense

Sundfokus / Blog / FARVEL til 16 kg på 5 mdr.

Dorte har haft en fantastisk rejse under Corona med Sense Slank 2020. Jeg er så glad, når mine kunder lykkes, og Dorte har med egne ord, skrevet om hendes forløb til mig i dag.

Online universet kan også noget. Dorte bor i Hørsholm, og jeg bor i Vejle. Det har ingen betydning, alle der vil have succes får det hos mig! Det kræver en indsats, det siger sig selv – Dorte har skabt sin egen succes med virtuel netværk, sparring og motivation gennem mig.

Dorte skriver d. 18. januar 2021

“Da jeg meldte mig til Sense Slank 2020 hos Sundfokus, havde jeg ikke i min vildeste fantasi troet, at jeg ville komme hertil.

Mit mål var 10 kg – hvis der overhovedet var muligt. Da resultaterne begyndte at komme, ændrede jeg målet til 15 kg og så lige en ekstra challenge, og målet blev 16kg. Dette nåede jeg i fredags (fredag har altid været min veje dag).

Jeg kan slet ikke udtrykke hvor taknemlig jeg er for, hvad Mia har givet mig gennem Sense, Sundfokus men mest hendes enestående personlighed der har været min faste klippe gennem hele forløbet. Det har været en kæmpe øjn åbner. Jeg har altid spist sundt og været “bevist”, men alligevel har det ikke lykkedes mig at sige farvel til kg indtil nu. Jeg har fået et nyt syn på mig selv, på velvære samt på livet.

Alt dette formidlet gennem kosten – det er en smuk tanke.

Min rejse er lige begyndt og min livs kuffert er pakket.

Jeg har et lille nyt mål med endnu 3 kg, og så vil jeg finde et leje som passer mig, hvor jeg kan ligge og svinge mellem 66-68 kg. Det er mit ønske, men jeg tager det i det tempo som passer til mig. Derefter skal jeg bruge lidt tid på at blive vægt stabil, og jeg ved det også tager tid og koster lige så meget tid og fokus. Men det er jeg klar til at investere og derfor fortsætter jeg i Sundfokus medlemsgruppe.

TAK til Mia for alt den fantastiske inspiration, alle opskrifterne, pep talks, vitamin information, følelser og balance, se på mig selv udefra og meget meget mere.

TAK for din professionelle tilgang samt den personlighed, som du altid tillægger den små som store indlæg.

Kærlig Hilsen

Dorte”

 

Sikken dejlig mail at modtage, og jeg ønsker Dorte alt det bedste på hendes livslange rejse med kost og mindset

Evnen til at VILLE, giver evnen til at KUNNE

TILLYKKE Kære Dorte

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 − 5 =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Hvad er Sense?

Hvad er Sense?

Knæk koden til sund livsstil én gang for alle med Sense kost. Sense er en simpel sund livsstil, som giver dig struktur på dine måltider, så du kan...

Sense – fordi det virker!

Sense – fordi det virker!

Sense er en simpel sund livsstil som er populær, fordi man ikke tæller kalorier eller vejer sin mad. Du bruger dine hænder som redskaber. Desuden er...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt