Træt med træt på

23 jul, 2023 | Nyheder

Sundfokus / Blog / Træt med træt på

Er du godt træt af at være træt, fordi du ikke sover godt om natten?

Jeg kender selv alt til dårlig nattesøvn, og der findes ikke noget, der er så drænende.. det er så tungt for både krop og sind. Jeg ved præcis, hvordan du har det. Det føles næsten som en tilstand at køre på cykel med flade dæk…

Søvnproblemer slider på livskvaliteten, energien, humøret og meget mere. Det er virkelig en negativ spiral, hvor hverdagen kan virke uoverskuelig og som en stresstilstand, fordi søvnen er et helvede…Kender du også det?

En del af de ubalancer vi har som mennesker, er der desværre mange der vænner sig til. Det er absolut det værste, der kan ske for dig, fordi så accepterer du, at din livskvalitet er forringet…herefter ruller lavinen og flere ubalancer kan komme til. I værste tilfælde leder det til stress, angst og depression. 

Det værste du kan byde dig selv er at leve med dårlig nattesøvn. Der er ALTID noget at gøre💚.

Din nattesøvn skal du prioritere, for den er vigtig for dig. Kroppen har brug for ro og hvile, så du genoplades med fysisk og mental energi til en ny god dag. Det er alt lige fra celler i kroppen til, immunforsvaret, nervesystemet og hormonsystemet der påvirkes positiv eller negativ af din nattesøvn.

Da jeg selv havde store søvnproblemer, forsøgte jeg virkelig at gøre noget ved det. Det tog et par år, før jeg fandt den bedste løsning for mig, og nu sover som en baby næsten hver nat. Mine bedste søvnritualer er med essentielle olier, og jeg elsker alt ved det naturlige, jeg byder min krop hver dag. Det i sig selv gør godt for indre ro og balance til natten.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan jeg har hjulpet mig selv og mange andre med en bedre søvn, er du velkommen i min gruppe  Sundhed med essentielle olie.

Jeg vil elske at dele mine søvnritualer med dig. Jeg holder løbende gratis online workshop, som du kan deltage i inde i gruppen. Du kan også på fingrene i min gratis e-bog “Udhvilet hver morgen” i gruppen Sundhed med essentielle olier.

Sov godt og få din krop i balance💚

Du er også velkommen til at skrive til mig, hvis du har nogle spørgsmål. Jeg er her for at hjælpe dig.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven − 8 =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Sund energi efter ferien

Sund energi efter ferien

For de fleste er hverdagen i gang igen efter ferien. Og for mange er hverdagen travl med job, fritidsinteresser og praktiske gøremål som madpakker,...

I GOT THIS….

I GOT THIS….

En smuk og inspirerende kvinde startede på online Sense Slank hos mig slut oktober 2020. Jeg har lyst til at dele Janni´s rejse med dig, for hun gør...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt