Jeg er Sundfokusløber!

4 apr, 2020 | Løb

Sundfokus / Blog / Jeg er Sundfokusløber!

Du kan her læse om en af mine seje Sundfokusløbere!

Julian Petersen, 50 år og fra Vejle. Han er blevet 59 minutter og 38 sekunder hurtigere som marathonløber!

Jeg er sundfokusløber, og har været det siden 2017. Min rejse som Sundfokus løber har været helt fantastisk og ikke bare gjort mig til en dygtigere løber, men også gjort mig bedre til at planlægge min hverdag, og give mig ekstra energi og overskud i en presset hverdag.

At være sundfokusløber og få det mest optimale ud af det, kræver stor disciplin og motivation og for at nå dertil har jeg haft brug for at have en vanvittig dygtig coach, som er nærværende, motiverende, og som kan holde mig i kort snor, så løbepas bliver fulgt.

Det har Mia levet fuldt op til det.

Sundfokus løbegruppen, er en løbegruppe med “passionerede” løbere, der har en passion for sneakers, gear og alt hvad løber livet giver en.

Gruppens medlemmer har alle forskellige baggrunde, og vores sammensætning af mennesker illustrerer netop, at alle kan være med.

Jeg har aldrig været et stort løbe talent, men ved at følge min træning og den coaching jeg har fået af min træner Mia Sørensen, har jeg opnået resultater, som jeg ikke troede var muligt, og resultater jeg ikke selv kunnet skabe.

Ud over løbeplaner har jeg også haft stor glæde af Mia´s viden om, hvilken kost og indtag af vitaminer og mineraler, der skal til for at optimere træningen.

I 2019 kulminerede min træning med PR på samtlige distancer. 5 km, 10 km, Halv maraton og Marathon. Løb første gang Berlin Marathon i 2014 på 3:54:49 min.  Målsætningen sammen med Mia i 2019 var at løbe Berlin Marathon under sub 3:00.00.

Det mål blev nået i september 2019 med en tid på 2:55:27. Mia var med til det sidste, og vi lavede den perfekte Game-plan for selve dagen samt dagene optil selve løbet med fokus på den rette kost og loading.

Ved at lave en optimal game-plan for før og under løbet, opnår man unødvendig stress faktor, og alt er gennemtænkt ned til sidste detalje, da noget af det sværeste i sport er at ramme dagen, når det gælder.

Du kan træne vildt hårdt og være i super god form, men er du ikke klar, når det gælder, kan det hele være ligegyldigt. Det er her, det er vigtigt at have en coach, der sørger for du er klar, og det gør Mia.”

Julian Petersen

Julian er i STOR form i 2020 – men lige nu er vi alle ramt af Corona og ingen ved, hvornår der kommer et løb igen!

Hold øje med ham i efteråret, når alle skal ud at løbe race igen.  Manden i sin bedste alder er endnu ikke toppet som løber!

Julian har i den grad været igennem en imponerende udvikling som løber.

Træningsflid og kostoptimering belønner sig!

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − 6 =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Kick af at løbe Marathon

Kick af at løbe Marathon

Duruta er fra Færøerne, 50 år og mor til 4 børn. Hun er blevet en klog og meget dygtig marathonløber, som stadig jagter nye mål. Mød Duruta HER "Jeg...

Velkommen tilbage Rikke!

Velkommen tilbage Rikke!

Rikke har trænet meget tidligere. Efter en pause og manglende motivation er hun nu starter i Sundfokus løbegruppen.   Rikke Guldbæk fortæller...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt