Jeg elsker at løbe!

17 apr, 2020 | Løb

Sundfokus / Blog / Jeg elsker at løbe!

Ann har forbedret på alle distancer lige fra 5 km til marathon. Særligt husker jeg en sommerdag i Thorshavn, hvor Ann en meget tidlig morgen løber en rigtig hurtig 5 km som træning. STOR uofficiel PR i en tid på under 20 minutter.

Læs Ann´s egne ord HER

 

“Første gang jeg hørte om Mia og Sundfokus, var fra min løbeveninde. Tænkte, at det med kosten havde jeg styr på, så det var nok ikke noget for mig. Men mere jeg læste, gik det op for mig, at det måske var en god idé at kontakte Mia, da jeg døjede med øjenbetændelse, og at jeg tit følte mig drænet for energi, efter mine løbeture. Jeg fik ordineret olier og vitaminer og pludselig kunne jeg mærke energien i min krop og mine hyppige besøg hos øjenlægen, blev til næsten ingenting.

Jeg har altid elsket at løbe, og helst de lange ture, men jeg havde ikke nogen struktureret træning som sådan. Særlig var det restitutionen jeg ikke tænkte meget på. Så fra vitaminerne fortsatte vi vores samarbejde  med løbetræning. Med Mia på sidelinjen, ved jeg altid hvad jeg skal træne og hvor hårdt det skal være. Intervaller som jeg før ikke kunne lide, er nu blevet til en udfordring, hvor jeg presser mig selv. Som løber vil man selvfølgelig altid blive bedre, og jeg mærker, at jeg er blevet en bedre løber. Jeg har endda løbet mig til bedre på 5 km, ½ og hel marathontider. Før døjede jeg med kramper, mens jeg løb marathon, men de forsvandt næsten i takt med at kroppen fik et vitaminboost.

Jeg har næsten altid spist sundt, men har haft daglig sukkertrang. Da Mia kiggede på kosten og jeg fik bekendtskab med Sense, blev der redigeret lidt på sammensætningen af kosten og sukkertrangen forsvandt.

Med Mia som min coach, har jeg altid en løbeplan og det er lige mig! Har jeg spørgsmål vedr. træning, kost eller er i tvivl om et eller andet, så er der altid online kontakt. Og det jeg har lært om mig selv og løb, kan jeg bruge videre som træner i min løbeklub.

Mia opfordrer til forbedring og trøster, da det ikke går som planlagt og trækker lidt i mig, hvis jeg ikke følger planen. Realistisk og ærlig coach.”

Ann er en klog løber. Hun løber meget veldisponeret og nogle gange med lidt for meget overskud….Jeg ved der er mere i Ann. Den dag venter vi med glæde på.

Selv om træningen er passet 100%, skal kroppen, vejret og det mentale altid være i topform også!

Still going strong!

//Mia

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 5 =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Kick af at løbe Marathon

Kick af at løbe Marathon

Duruta er fra Færøerne, 50 år og mor til 4 børn. Hun er blevet en klog og meget dygtig marathonløber, som stadig jagter nye mål. Mød Duruta HER "Jeg...

Velkommen tilbage Rikke!

Velkommen tilbage Rikke!

Rikke har trænet meget tidligere. Efter en pause og manglende motivation er hun nu starter i Sundfokus løbegruppen.   Rikke Guldbæk fortæller...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt