Nemt og lækkert er det med mini-pandekager til morgenmad. Har du brug for mellemmåltid, restitutionsmåltid efter træning eller blot til familiehygge, hitter Sense mini-pandekager også. MUMS….de smager fantastiske.
OPSKRIFT 10 stk. (2-3 personer)
- 4 spsk. havregryn
- 4 spsk. hytteost
- 4 æg
- 100 g grevet gulerod
- 1/2 tsk. kardemomme
- 1/2 tsk. kanel
TO DO:
- Alt piskes godt sammen med en gaffel
- De små mini-pandekager steges i kokosolie eller smør (ca. 8-10 cm i diameter)
TOPPING:
- Jeg elsker dadelsirup, cacaonibs og kokosflager fra Vangsgaardtreat.dk
- De smager også godt med frugt/bær og lidt Skyr til
Sense:
- HF 1 – gulerødder
- HF 3 – æg, hytteost
- HF 4 – havregryn
- fedt – smør til stegning, cacaonibs og kokosflager
- mælkeration – evt. Skyr
- smagsgivere – dadelsirup, kardemomme, kanel
0 kommentarer