Løb giver mig energi, velvære og masser af socialt samvær

24 apr, 2020 | Løb

Sundfokus / Blog / Løb giver mig energi, velvære og masser af socialt samvær

Hergerd har rykket sig fra 3:38 til 3:15 på marathon.  Hergerd er 52 år og fra Færøerne, der beviser at træningsflid belønner sig.

Mød Hergerd HER

“Jeg hørte om Mia gennem mine løbeveninder. Jeg så deres resultater, hørte om deres erfaringer med kost og vitaminer. Jeg havde på det tidspunkt tabt mig og resultaterne begyndte at vise sig. Jeg fik lyst at se om der var mere at hente….

Det var der! Med Mia som coach fik jeg disponeret mine løb. Det blev langt sjovere at løbe, fordi Mia fik mig at løbe fornuftigt og med overskud. For mig ER marathon kongedistancen, og her var der meget at hente. Jeg havde rykket mig til meget siden mit første marathon i 2016. Jeg startede hos Mia maj 2017 og løb Reykjavik marathon i aug. Jeg nød forberedelsen på en anden måde, idet jeg fik en løbeplan, hvor jeg kunne løbe med overskud. De lange ture blev pludseligt ikke så hårde mere. Jeg fik en detaljeret plan at holde mig til op til selve løbet. Det gjorde oplevelsen til den helt store. Jeg holdt et jævnt tempo og da jeg havde 5 km tilbage havde jeg stadigvæk energi og kunne sætte en endespurt ind – det var en oplevelse af de helt store! Jeg løb en pr med 13 min.

Det var vendepunktet for mine marathonløb og har jeg efterfølgende haft mange gode løbeoplevelser – også på andre distancer. Jeg trives rigtig godt med at få en veldisponeret plan og holder den faktisk nærmest på punkt og prikke, men jeg kan også sagtens bytte om på min træning, så den passer bedst ind i min hverdag.  Man kan altid skrive til Mia og man får altid hurtigt svar, og det værdsætter jeg utrolig meget. Mia er altid positiv, kommer med gode råd og får mig at tro på at jeg kan mere, og det gør det sjovt at sætte sig op til en konkurrence.

Jeg har nydt godt af Mia’s kyndige vejledning om vitaminer og kosttilskud, og føler det har givet mig energi. Jeg har også fuldt Sense kost, men jeg er en som falder i for sukkertrangen og har derfor brug for at vende tilbage til Sense principperne med jævne mellemrum. Jeg glæder mig til hendes nye forløb “Løbernes Kost”.

For mig er løb forbundet med social samvær. Derfor løber jeg sammen med mine klubkammerater og nyder det rigtig meget i en ellers travl hverdag. Vi arrangerer løbeture sammen, rejser sammen til de store løb og det fylder min hverdag med masser af glæde.”

Hergerd er en GLAD løber, der viser, at alderen ikke har nogen betydning for at blive hurtigere på marathon.

Hun glæder sig altid til at jagte PR, er rolig og tager det, som det kommer. De gode resultater er kommet til hende den ene gang efter den anden.

Stay Strong!

//Mia

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 − 8 =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Kick af at løbe Marathon

Kick af at løbe Marathon

Duruta er fra Færøerne, 50 år og mor til 4 børn. Hun er blevet en klog og meget dygtig marathonløber, som stadig jagter nye mål. Mød Duruta HER "Jeg...

Velkommen tilbage Rikke!

Velkommen tilbage Rikke!

Rikke har trænet meget tidligere. Efter en pause og manglende motivation er hun nu starter i Sundfokus løbegruppen.   Rikke Guldbæk fortæller...

Jeg elsker at løbe!

Jeg elsker at løbe!

Ann har forbedret på alle distancer lige fra 5 km til marathon. Særligt husker jeg en sommerdag i Thorshavn, hvor Ann en meget tidlig morgen løber...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt