Løbecoach

Sundfokus / Løbecoach

Sundfokus vejleder langdistanceløbere mod deres løbedrømme, mens der er fokus på kroppen som helhed.

Hvorfor personlig løbecoach?

Du ønsker at udvikle dig som løber enten på fart eller på distance – måske begge dele? Du har en drøm om at nå et specifikt mål og vil gerne have hjælp fra en erfaren løber, der kan guide dig i forskellige parametre.

Hos Sundfokus får du specifik træningsplan, der er opbygget efter dit niveau, din målsætning og dine træningsønsker. Din træning er struktureret via TrainingPeaks (hvis du ønsker det men ikke nødvendigt). Tæt sparring og motivation er en vigtig del af et løberliv, for der vil altid være medgang og modgang i træningen. Ud over personlig løbetræning vejleder vi dig også i, hvordan du passer bedst muligt på din krop, så du forhåbentlig styrer uden om skader og mærker et sundt immunforsvar i en stærk krop.

Du kan mere end du tror…

Sundfokus holder dig på rette spor i forhold til både off-season og high-season, og din træning styres, så du topper formen, når du ønsker det. Du vil få den bedste personlige vejledning, hvor DU er i centrum, og løbsresultaterne kommer, når du får mere struktur på din træning. Når du først er begyndt at mærke formfremgang, er du slet ikke til at stoppe.

Hvem er din løbecoach?

Mia Sørensen fortæller:

Jeg startede i en relativ sen alder med at løbe. Jeg snørrede løbeskoene første gang, da jeg var 36 år (efter 3 knæoperationer) og fandt ret hurtig ud af, at især de lange distancer som halvmarathon og marathon var mine favoritdistancer.  Nu deler jeg ud af min viden og egne løbeerfaringer gennem 12 år.

Jeg har løbet 15 marathon –  det første marathon i tiden 3:29 (37 år) og det hurtigste til Frankfurt Marathon 2017 i tiden 2:48,42 (48 år). Der er så meget, der spiller ind for at blive en god løber. Jeg holder fokus på andre faktorer som kost, vitaminer og restitution, og det får du også glæde af….hvis du vil!

September 2018 vandt jeg VM GULD på halvmarathon i Malaga i aldersklassen 45-49 år.

Mit Motto er:

“Træningen foregår også gennem MUNDEN”

Vi tilbyder

Et perfekt træningsforløb med personligt løbeprogram via TrainingPeaks og coaching til langdistanceløbere på alle niveauer. Vi finder sammen den helt optimale plan, der matcher dig og dine behov mod dine drømme om at blive en bedre løber.

R

Premium

Løbecoaching pr. måned

800,-

Du får

  • Personlig træningsplan via TrainingPeaks lavet mod dine mål
  • Feedback på træningen og justering i planen efter behov
  • Månedlig samtale om dig og din træning, forberedelser op til løb m.m.
  • Vejledning i specifikke testløb som sikrer dig du er på rette vej formmæssigt
  • Medlem af “Løb med Mia” (Lukket Facebookgruppe)
  • Vejledning i loading op til vigtige løb
  • Vejledning i vitaminer og mineraler
  • Marathon-diæt der tuner din vægt og krop (TILLÆG KUN 350 kr.)
  • Gode rabataftaler med mine samarbejdspartnere

Mia Sørensen

Sundfokus v/Mia Sørensen

Coach, ernæringsekspert, biopat, kostvejleder med 10 års erfaring indenfor kost og træning.

Kontakt