Hurtig hverdagsret – kom alt i en gryde – UDEN kød. Grønne proteiner gør godt for kroppen!
Opskrift til 4 personer:
- 2,5 dl quinoa (jeg brugte røde quinoa)
- 2 ds mexikanske bønner
- 1 ds pasta sovs
- 2 dl grøntsagsbouillon
- 2 fed revet hvidløg
- 3 store gulerødder i tern
- 1 rød peberfrugt i tern
- 1 squash i tern
- 2 tsk paprika
- 2 tsk spidskommen
- 2 spsk friskhakket koriander
- 2-3 spsk kokosolie til stegning
TO DO:
- Smelt kokosolien ved medium varme – steg løg og hvidløg heri.
- Tilsæt de tørrede krydderier og sted det under omrøring 1 min.
- Tilsæt hakkede grøntsager og lad dem stege med 3-4 minutter.
- Skyl quinoa grundigt, kom det i gryden med pastasovs, bønner og grøntsagsbouillon.
- Lad det småkoge ca. 15 min.
- Smag til med salt og peber.
- Servér med friskhakket koriander, cashew- og avokadohumus + en evt. en skål salat.
0 kommentarer