Mor og datter i bedste Sense-stil

15 sep, 2019 | Sense

Sundfokus / Blog / Mor og datter i bedste Sense-stil

Endnu en mor og datter der har SUCCES med Sense. De har på knap 3 måneder sagt farvel til 23 kg sammen. Det er så FANTASTISK!

 

Maja har skrevet en god tekst om deres Sense-rejse HER:

 

Min mor og jeg på SENSE

 

Vi har været på utallige kure i min familie. Kure der sådan set virkede, men efter en måned og 3 kg mindre, opstod de gamle vaner altid igen. En dag spurgte jeg så min mor, om hun ville med på et SENSE-hold. Mia Sørensen, som står for SENSE i Vejle, havde en sommer-deal, som vi ikke kunne sige nej til. Og nu står vi her. Min mor og jeg. Vi har været på SENSE-holdet i 2 måneder, og samlet har vi tabt 21,5 kg. Nu lyder det, som om vi er færdige, men nej. Vi er ikke færdige, for det er ikke længere en kur for os. Et eller andet sted på vejen blev dette sæt regler, vi lever efter, til vaner. Vaner som nu er en del af vores hverdag. Selvfølgelig er erindringen om de gamle vaner der stadig, men de optræder nærmere som skræmmeeksempler end som ønskescenarier. For vi har ikke lyst til at ende, hvor vi var før, og det har SENSE og holdet i Vejle givet os redskaberne til at forhindre.

 

Min svaghed har førhen altid været brød, mens min mors har været chokolade. Men tænk engang, på SENSE må vi få brød! Vi må få mørk chokolade! Og ja, det lyder for godt til at være sandt, men se bare hvor vi er nu. Det gode ved SENSE er, at konceptet med de 3 spisekasser er simpelt og at man kan regulere sin mad i forhold til planer og aftaler. Det er jo aldrig rart at sidde til en middag og sige: ”nej tak, jeg er på kur”. Med SENSE kan man spise som de andre, og man kan gøre det med god samvittighed. Jeg har personligt også pludseligt fundet ud af, hvad jeg skal handle ind, og hvad der skal være i mit køleskab. Min mor har været overrasket over hvor lækkert det kan være med simple og varierende opskrifter.

 

Min mor og jeg har lært mange ting både af vores SENSE-konsulent Mia Sørensen, samt holdet vi var på. Dog har en stor del af det også været, at det er noget, vi er startet med sammen. Jeg tror, at det var det der gjorde, at de svære perioder blev nemmere. For selvfølgelig er der svære perioder. I nogle uger er man flyvende, mens man i andre slæber sig igennem alt. Min mor og jeg har her haft hinanden. Enten var en af os stærk og vedholdende, ellers satte vi os og spiste den pose bland-selv-slik sammen. Og det er også okay. Dårlige perioder er der hos alle, OGSÅ dem som ikke er i gang med en livstilsændring! Man skal bare op på hesten igen og huske, at fordelene opvejer ulemperne, for hvad er der at klage over? Det virker jo.

 

Det varmer i mit hjerte, når jeg kan hjælpe andre til sundere livsstil og bedre livskvalitet.

Fordi det giver SÅ meget mening – uden fanatisme og alligvel med så mange positive resultater.

Jeg slipper Maja og Jette nu, og de fortsætter deres Sense-rejse sammen.

STORT TILLYKKE til jer 2 – det har været en fornøjelse at have jer med på holdet.

 

Vidste du at ?

Sense er Danmarks bedste livsstil

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − thirteen =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Hvad er Sense?

Hvad er Sense?

Knæk koden til sund livsstil én gang for alle med Sense kost. Sense er en simpel sund livsstil, som giver dig struktur på dine måltider, så du kan...

Sense – fordi det virker!

Sense – fordi det virker!

Sense er en simpel sund livsstil som er populær, fordi man ikke tæller kalorier eller vejer sin mad. Du bruger dine hænder som redskaber. Desuden er...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt