Det er nemt, og så smager det super godt ovenpå koldskål, smoothiesbowl og diverse morgenmadsprodukter.
OPSKRIFT:
- 100 – 150 g havregryn
- 50 g hakket mandler
- 50 g solsikkekerner
- 50 g seasamfrø
- 50 g kokosflager
- 1 spsk kokosoli
- 1 spsk honning
TO DO:
- Svits alle tørret ingredienser ved høj varme i en stor pande- rør i det imens, så det ikke brænder på – det må godt blive lidt sveden i kanterne
- Tilsæt 1 spsk kokosolie og 1 spsk honning som smeltes/røres ind i crunch undervejs
- Skru ned til lav/middel varme og lad det stå et par minutter ekstra
- Lad det køle af og opbevares evt i en lufttæt beholder
- Brug det som drys eller topping
Superfoods til Sommercrunch og mange flere lækkerier findes HER: Vangsgaardtreat
0 kommentarer