Om Sundfokus

Sundfokus / Om Sundfokus

Vil du gerne vide lidt om personen bag Sundfokus, kan du få et indblik  her.

Om Sundfokus – Hvem står bag?

Hvis du ikke kender mig allerede, kan jeg fortælle, jeg hedder Mia Sørensen, og det er mig en stor fornøjelse at byde dig velkommen til Sundfokus.

Jeg er 51 år, bor i Vejle, gift med Allan, og vi har 2 dejlige drenge – Mads 19 år og Mikkel 21 år. Vi er en meget sports aktiv familie, og derfor går jeg ind for princippet “Sund Fast-Food” uden fanatisme.

Jeg er uddannet Biopat og Naturopath i Biologisk Medicin ved Institut for Biologisk Medicin og har specialiseret mig i Sportsernæring, anti-inflammatorisk kost, fordøjelses- og hudproblemer, astma/allergier og SENSE kost. Desuden er jeg Supervisor i mad og hjælper mange med spiseforstyrrelser.

Jeg elsker at løbe

Jeg er marathonløber, og i en relativ sen alder er jeg blevet blandt de bedste danske kvindelige løbere på distancen. Jeg passer på min krop på bedste vis med sund nærende kost, diverse vitaminer og restitution.  Det er en stor motivation for mig at have en stærk krop, fordi det giver mig styrke til at kunne præstere godt både fysisk og mentalt. Min overbevisning er, at mit høje energiniveau kommer af, at min krop får fokus, og kunsten er at finde balancen.

Min passion for kost og træning danner rammen for Sundfokus. En drøm er gået i opfyldelse, og nu hjælper jeg andre mod en sundere livsstil, bedre velvære i kroppen, og dem der ønsker at blive en bedre løber. Jeg deler ud af min viden og erfaringer, mens jeg arbejder med det, jeg brænder aller mest for.

Mine kompetencer og uddannelser:

Jeg arbejder for EliteFredericia med unge sportstalenter, hvor jeg vejleder dem i optimal sportsernæring og afvikler madworkshop.

Samarbejdspartnere

Hos Sundfokus, sørger vi for at vores kunder får den bedste oplevelse. Ved at have gode samarbejdspartnere, kan vi tilbyde vores kunder rabatter.

Vangsgaard Treat

 

Pharma Nord

 
 

Linser for livet

Mols Organic

Miljøvenlig Pakning

Sundt arbejdsmiljø

Et sundt arbejdsmiljø

GDPR-mærket

Stop Papir spild

Stop Papirspild mærket

 

Følg med Sundfokus

Her på siden vil jeg blogge løbende om min hverdag med Sundfokus. Følg med og lad dig inspirere af, hvad Sundfokus tilbyder.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål.

Mia Sørensen

Sundfokus v/Mia Sørensen

Coach, ernæringsekspert, biopat, kostvejleder med 10 års erfaring indenfor kost og træning.

Kontakt