Succes med online kost og fællesskab

25 jan, 2021 | Nyheder, Sense

Sundfokus / Blog / Succes med online kost og fællesskab

Jette Christensen var tilmeldt et fysisk Sense-hold i Vejle tilbage i marts 2020. Corona kom og det hele tog en drejning. Jette sprang på et online hold, som viste sig at være det bedste for hende.

Jette skriver:
“Det er dejligt at være kommet så langt med mine mål og livsstilsændringer i mit liv. Jeg har sagt FARVEL til 10,1 kg og jeg ved, at denne livsstil ikke skal slippes.

I starten af 2020 startede jeg med at søge på Sense konsulenter/ livsstilseksperter. Jeg fandt Mia Sørensen.

Hvad søgte jeg?

Jeg søgte fysisk hold, en kompetent person, en der med en kærlig, men seriøst tone kan give det rigtige input til, at jeg ville tage det alvorligt og være indstillet på at arbejde med mig selv. Jeg fik ikke et fysisk tilbud af Sense forløb pga. Corona, men alt andet har jeg fået.

Jeg har taget det stille og roligt og accepteret ændringer skulle ske over en længere periode. At jeg selv skulle kunne følge med i forandringer, som der er vejledt i. Nu er der gået et år. Jeg har fået alt det jeg ønskede og mere til. Jeg har i min hverdag integreret Kosttilskud vejledt af Mia, som supplement til Sense-principperne.

Jeg har i denne proces fået øjnene op for at et arbejdsmiljø skift også kunne være godt for mig. Jeg har handlet på det og mærker det er så godt for mig. Valget er nu 8 ugers ryg træning hos fys. Jeg vil have styrket min ryg og i den tid skal jeg stadig have kompetent/ professionel støtte af dig Mia.

Jeg kan slet ikke undvære det fællesskab der er bygget op i Sundfokus VIP medlemsgruppe. Tænkt at se sig selv i spejlet og få et meget bedre billede af sig selv end for et år siden. Det at tænke positiv giver så meget mening.

Jeg nyder de mange opskrifter, der er til rådighed i Sundfokus Online Universet hos Mia. Det er så overskueligt,  selvom der er over 100 opskrifter. Det hjælper mig til at på planlægning og struktur på mine måltider.”

Jette har imponeret mig hele vejen.

Selv med små bump på vejen, er hun kommet endnu stærkere tilbage.

Små sikre skridt giver store resultater – både på krop og sind.

Du skal være stolt og tilfreds med din rejse Kære Jette.

TILLYKKE med dit nye JEG!

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × three =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Sund energi efter ferien

Sund energi efter ferien

For de fleste er hverdagen i gang igen efter ferien. Og for mange er hverdagen travl med job, fritidsinteresser og praktiske gøremål som madpakker,...

Træt med træt på

Træt med træt på

Er du godt træt af at være træt, fordi du ikke sover godt om natten? Jeg kender selv alt til dårlig nattesøvn, og der findes ikke noget, der er så...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt