Her får du skønne proteinrige chokolademuffins, som er fantastiske i forbindelse med træning eller blot til den søde tand som mellemmåltid. Du får en perfekt cocktail af kulhydrater, gode proteiner og sund fedt.
OPSKRIFT 12-14 stk.:
- 3/4 dåse sorte bønner eller 150 g kogte sorte bønner (væsken drænes fra)
- 100 g mandler
- 3 æg
- 125 g dadler (uden sten)
- 4 spsk kokosolie
- 35 g kakaopulver
- 80 g grofthakket chokolade 70%
- 1-2 små modne bananer
- 1/2 tsk natron
- 1/2 tsk bagepulver
- 1/2 tsk salt
TO DO:
- Mandler blendes til mel i en foodprocessor.
- Bønnerne tilsættes sammen med de øvrige ingredienser, som røres til en jævn masse – UNDTAGEN chokoladen.
- Hæld massen i en skål og tilsæt kakaopulver og hakket chokolade.
- Muffinsforme smøres godt med olie, og dejen kommes i.
- Bages ved 175° i ca 25 minutter og afkøles.
- Kan fryses og er gode i madpakken.
Kan bønnerne også blendes lige som mandlerne
Ja det kan du sagtens gøre.
Har du blendet bønnerne i din opskrift?
Er det banan i små stykker eller moset?
Bages de ved 175 varmluft?
Skal prøves i morgen
Hej Vibeke.
Beklager jeg ser først dit spørgsmål nu.
Jeg blender bønnerne med de øvrige ingredienser og bananer moser jeg.
God fornøjelse – de er super gode.
Kh. Mia