Der er masser af smagsnuancer i denne kødfrie ret, som kan bruges til både frokost og aftensmad.
Opskrift 4-6 personer
Du skal bruge:
- 500 g rødbeder revet
- 200 g gulerod revet
- 150 – 200 g røde quinoa (kogt og afkølet)
- 300 g hytteost
- 2 spsk. hakket valnødder
- Dressing: 1 dl olivenolie, 1 dl balsamico, 1 dl æblecidereddike + 1 tsk honning (blandes sammen og vendes i salaten)
- Toppet med edamammebønner
- Pynt: valnødder og frisk basilikum/spinat
Sådan gør du:
- Revet rødbeder og gulerod blandes med hytteost og afkølet quinoa
- Dressing vendes i
- Edamammebønner, valnødder og basilikum kommes oven på lige før servering i en lille skål/bowl
Fordeling i Sense-kost:
- HF 1-2: rødbede og gulerødder
- HF 3: hytteost og edamammebønner
- HF 4: quinoa
- Fedt: olivenolie og valnødder
- Smagsgivere: balsamico, eddike, honning, basilikum/spinat
Salaten kan holde sig på køl i flere dage
0 kommentarer