I GOT THIS….

5 mar, 2021 | Nyheder, Sense

Sundfokus / Blog / I GOT THIS….

En smuk og inspirerende kvinde startede på online Sense Slank hos mig slut oktober 2020. Jeg har lyst til at dele Janni´s rejse med dig, for hun gør det fantastisk med små “baby steps”, der giver store resultater. Janni har sagt FARVEL til 10 kg på 4 mdr og rejsen fortsætter.
Læs hendes ord her.

Janni Seehausen fortæller:

Da jeg kom frem til min erkendelse af, at jeg blev nødt til at ændre mit liv, søgte jeg på sensekonsulent i Vejle og her poppede Mia op med et stort smil, og jeg vidste med det samme, at det var hende jeg skulle gå hos. Derfor meldte jeg mig til en af hendes 12 ugers forløb med opstart i oktober 2020.

Min veninde kendte godt til Mia fra løb, og hun fortalte mig at ”Hun er en vinder hende Mia”, så mine forhåbninger var store, men ellers vidste jeg faktisk ikke, hvad jeg skulle forvente.

Nu sidder jeg her 4 måneder efter og elsker det som Mia har givet og giver mig med i rygsækken. Jeg kan nu se HVOR MEGET JEG HAVDE BRUG FOR HJÆLP. Og den hjælp kan jeg få, når jeg mangler den og DET giver mig ro og styrke i mit vægttab. Jeg troede jeg havde styr på det og bare skulle have skubbet, men jeg tog grueligt gal og det var så fedt at få sat styr på principper, tanker og lærdom.

Jeg får sparring til Mad, vægt, tanker og udfordringer og ville slet ikke kunne undvære den. Jeg VED, hvad der skal til nu, og jeg VED hvordan jeg kommer derhen og det var Aldrig sket uden den viden og støtte som Mia giver.

Mia sagde tidligt i mit forløb til os alle, ”I skal ville det her” og ”hvis I VIL have hjælp, så kan I få hjælp”… Det husker jeg tydeligt som noget der satte sig fast i mig, og Ja jeg ville have hjælp.

Jeg kan ikke anbefale nok at få en konsulent og hvis du syntes det er mange penge, så tag et kig på din livskvalitet og HVAD ER DET DU VIL! Det handler om at man prioriterer sig selv. For det har man fortjent og så skal man være villig til at gøre arbejdet. Sådan VIRKELIG gør arbejdet. Jeg ved om nogen, hvor meget der skal ligges i et så stort vægttab, men jeg er rustet til rejsen.

Jeg har ændret mit liv, i samarbejde med Mia skaber jeg det liv som jeg har fortjent og ønsker. Jeg er glad og har fået så meget selvtillid og tro på mig selv. JEG ER EN VINDER.

Mia har plantet så meget godt i mit liv og givet mig ting at arbejde med. Nogle gange smider hun sætninger op som ”Hvad vil du gøre i dag, for at din dag bliver bedre”. DEM TAGER JEG TIL MIG.

Mit eget motto er ”I GOT THIS” og det er 3 ord jeg siger igen og igen og igen. Nu forbinder jeg ordene med det at KUNNE noget, TURDE noget og VILLE noget.

Mias forløb er et online forløb sammen med en masse andre, det er ikke individuelle samtaler (men det kan tilkøbes), men jeg har fået rejsekammerater som er på den helt samme rejse som mig, med det samme mål, drømme og ønsker og det giver simpelthen så meget at man har folk til at heppe, hjælpe med udfordringer og grine med.

Alle burde have en Mia i sit liv, det har man fortjent. Mia slipper ikke for mig lige foreløbig, hun skal være med til det sidste. Hun fortjener at stå på sejrsskamlen med mig. Uden hende var jeg ikke kommet frem til I GOT THIS…..  

BRAVO Janni – du er så meget stærkere end dine undskyldninger!

Du GØR det med ærlighed og din rejse er både skøn og fantastisk som DU FORTJENER.

Glæder mig MEGET til at stå øverst på podiet med DIG.

DU VIL og DU KAN.

Følg os på Instagram:

sense.med.seehausen og sundfokusmia

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + 2 =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Sund energi efter ferien

Sund energi efter ferien

For de fleste er hverdagen i gang igen efter ferien. Og for mange er hverdagen travl med job, fritidsinteresser og praktiske gøremål som madpakker,...

Træt med træt på

Træt med træt på

Er du godt træt af at være træt, fordi du ikke sover godt om natten? Jeg kender selv alt til dårlig nattesøvn, og der findes ikke noget, der er så...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt