SENSE-kost for sportsudøvere

25 jan, 2018 | Sense

Sundfokus / Blog / SENSE-kost for sportsudøvere

SENSE-kost – også kaldet Fit-Sense – er for alle, men det behøver bestemt ikke kun at være med væbttab for øje. Denne simple og sunde livsstil er også for os aktive/sportsudøvere, der ønsker at passe på kroppen og give den optimal brændstof i forhold til træning og restitution.

 

Med korrekt sammensætning af næringsstoffer til måltiderne, får kroppen præcis det den har brug for uanset hvor meget, du træner. Vi er alle forskellige og har vores egne behov og madvaner. Det gode ved SENSE kost er, du kan gøre det så simpelt eller så kompliceret, som du ønsker, mens du kan nyde festlige retter og buffet også. Med SENSE får du nemme håndbribelige værktøjer, som du nemt kan jonglere rundt i, uanset om du er hjemme, på farten, på ferie, i byen eller på træningslejr.

 

Jannie Sand går ind for simpel sundhed med SENSE:

 

Efter en lidt for god (læs: usund) ferie i USA tog jeg kontakt til Mia, da jeg følte at jeg havde brug for lidt vejledning for at komme tilbage på det rette spor i forhold til min kost.

 

Mia præsenterede mig for SENSE, hvilket jeg straks var klar på at prøve, da det forekom så dejlig let og overskueligt at gå til. Det viste sig også hurtigt at være tilfældet, og det tog mig kun ganske få dage før jeg følte mig tryg og komfortabel i mine nye kostvaner.

 

Jeg træner et sted mellem 10-18 timer pr uge, og det er derfor vigtig,t at jeg ikke går på kompromis med min kost. Med SENSE fornemmede jeg straks et ekstra gear og overskud, og det gav mig lige præcis det ekstra som jeg følte jeg manglede.

 

Jeg startede ikke mit SENSE forløb med henblik for at tabe mig, men mest af alt for at finde balancen imellem kost og træning. Det kan nogle gange være svært, men SENSE har gjort det væsentlig lettere for mig. Og lige netop letheden i konceptet er det der tiltaler mig aller mest, da jeg på ingen måder er typen der gider at tilbringe alt for meget tid i køkkenet. Jeg elsker derimod de lette løsninger, og de kan fint passes ind med SENSE, hvilket gør det helt ideelt for mig, siger den smilende Jannie Sand.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − 16 =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Hvad er Sense?

Hvad er Sense?

Knæk koden til sund livsstil én gang for alle med Sense kost. Sense er en simpel sund livsstil, som giver dig struktur på dine måltider, så du kan...

Sense – fordi det virker!

Sense – fordi det virker!

Sense er en simpel sund livsstil som er populær, fordi man ikke tæller kalorier eller vejer sin mad. Du bruger dine hænder som redskaber. Desuden er...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt