Nem og lækker kanelkage med kikærter som du med god samvittighed kan spise til morgenmad.
Opskrift:
- 1 ds kikærter, drænet
- 160 g friske dadler, uden sten
- 4 æg
- 150-200 g gulerod eller sød kartoffel, revet
- 3 tsk. kanel
- 2,5 tsk bagepulver
- 50-100 g hakket chokolade (mørk 70%)
Sådan gør du:
- Fjern sten fra dadler
- Hæld væsken fra kikærter
- Blend alle ingredienser sammen – undtagen revet gulerod/sød kartoffel
- Hæld dejen i en mindre bageform
- Bages ca. 20 min. ved 180 grader varmluft
- Når kagen er færdig lægges hakket chokolade ovenpå og smelter – smør det ud med en kniv
Fordeling efter Sense – du kan spise 1/4 kage (JAAAAAA – du læste rigtig)
- HF 1-2: gulerod og/eller sødkartoffel
- HF 3: æg og kikærter
- HF 4: dadler
- Fedt: chokoade
- Smagsgivere kanel
Smager skønt med 2-3 spsk. skyr til.
0 kommentarer