Lækre sunde boller uden mel, som er super nemmet at lave.
Opskrift 12 stk.
- 4 æg
- 250 g hytteost
- 180 g havregryn
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk salt
- 1 spsk chiafrø
- 1/2 revet squash (ca. 130 g)
- 1 revet gulerod (ca. 130 g)
Det hele blandes sammen, formes med en ské til runde boller og bages ved 200 grader (varmluft) i 20-22 minutter.
TIP: Kan sagtens holde sig på køl et par dage og kan fryses.
Hvordan er fordeling hvis man spiser en. Er ny og kan ikke lige overskue hvilke hf jeg har tilbage
Hej Marianne. Jeg deler ikke op i håndfulde med morgenmadskage. Det går som afvigelse af et måltid, som er max. 5-600 kcal. Kh. Mia
Kan man erstatte squash med noget andet?
Hej Lene. Ja du kan sagtens bruge andet. Prøv med rødbede og/eller gulerødder.
Hvilken håndfuld(e) går sådan en bolle under?
Der er jo masser af protein og grøntsager i, så den skal vel ikke under kulhydrater, eller tager jeg fejl?
Du kan i prncippet placere bollerne under HF3 og HF4. For mig er brød altid HF4 (der er også havregryn i), så tilføjer jeg de andre håndfulde ved siden af.