MEGET nem og velsmagende kokossuppe, som kan laves på 20 minutter. Perfekt til hurtig lækker hverdagsmad eller forret til gæsterne.
Opskrift til 3-4 personer:
- 1 spsk olie
- 2 spsk grøn karrypasta (rød kan også bruges)
- 2 fed hakket hvidløg (kan udelades)
- 2 dåser fed kokosmælk (light kan også bruges)
- 1-2 spsk let svitset pinjekerner (på tør pande)
- 1 tsk soyasovs
- 1/2 tsk fiskesovs
- Saft fra 1 lime
- 1 rød peberfrugt skåret i tern
- 400 – 600 g optøet eller friske rejer
- Pynt med frisk koriander/persille og let svitset pinjekerner
TO DO:
- Hvidløg svitses i olien
- Karrypasta steges med 1-2 min.
- Kokosmælk tilsættes og under opvarming kan du tilsætte rød peberfrugt
- Suppen skal lige op at koge, før du kommer de optøet rejer i, lad dem varme med i suppen 5 minutter
- Smag til med limesaft, lidt soya- og fiskesovs + evt lidt sukker
- PYNT: evt. broccolibuketter og koriander/hakket persille
- TILBEHØR: grov ris eller brød
0 kommentarer