Hjemmeside hos MS Webpartner

Mit navn er Mads Sørensen, og jeg har udviklet og designet sundfokus.dk hjemmeside. Til dagligt driver jeg mswebpartner.dk, hvor jeg har haft mulighed for at samarbejde med flere forskellige typer kunder, som bidrager til mine kompetencer.

Som selvstænding webdesigner i Vejle fokuserer jeg på små og mellemstore virksomheder, der ønsker en digital omstilling i deres virksomhed. Jeg arbejder både med hjemmeside i WordPress,  og udvikler Webshops i Shopify.

Hjemmesider og markedsføring

Min helt store passion er hjemmesider og online markedsføring. Det er 2 discipliner der går hånd i hånd. Når jeg udvikler en hjemmeside, skal den understøtte et overordnet formål, som typisk vil være et marketings relateret formål.

Til forskel fra den typiske webdesigner, mener jeg ikke, at godt design skal være nyskabende eller æstetisk. Derimod mener jeg at brugervenlige og konverteringsoptimeret hjemmesider er langt vigtigere. Succeskriteriet for mig er, at de projekter, jeg laver, bidrager positivt til at nå det mål, jeg har defineret i fællesskab med mine kunder.

Kontakt