Klub 100 Maratonløber vil være hurtigere

10 apr, 2020 | Løb

Sundfokus / Blog / Klub 100 Maratonløber vil være hurtigere

Susanne B. Kodal er en sej købekvinde på 51 år. Efter hun havde løbet 100 marathon kom hun i Sundfokus løbegruppe.

Susanne fortæller HER:

“For ca. 2 år siden satte jeg mig 2. mål. Jeg ønskede at få en stærk og sund krop og samtidig havde jeg et mål om at have løbet 100 marathon, inden min 50-års fødselsdag. Og hvorfor ikke slå de 2 mål sammen? På det tidspunkt var jeg nået til marathon nr. 91, og jeg havde 6 måneder til at nå begge mål.

Jeg søgte efter en coach, som kunne hjælpe mig, og jeg fik kontakt til Mia.

Der er ikke mange, som både har:

  • stor viden om kost og vitaminer
  • har erfaring indenfor løb og coaching
  • selv er løber og brænder for løb

Jeg startede med at fokusere på kosten ved at deltage på Mia’s Sense kostforløb i Vejle, mens løbeformen blev vedligeholdt og samtidig fortsatte jeg mod mit nr. 100-marathonmål.

Det var et spændende og meget inspirerende halvt år. Jeg havde fokus på sund og næringsrig kost med masser af grøntsager, proteiner, kulhydrater og sundt fedt – det gavnede også mine resultater i forhold til løb. Energien i kroppen steg samtidig med at der viste sig et vægttab.

Efter et halvt år var begge mål nået 😊, og jeg fortsatte som Sundfokusløber. Jeg havde nye løbemål med fokus på hurtigere tider, selvom jeg blot er løber på motionsplan. I 2019 har det resulteret i PR på 10 km., ½- og marathon. Flere af mine tidligere PR var 20 år gamle. Jeg kan stærkt anbefale Mia, da hun hjælper både med at presse på i træningen og holde igen, når det er nødvendigt. Hun deler også sin viden ved at lave kostplaner op mod løb.

Som sidegevinst er der et skønt løbefællesskab med de andre løbere i Sundfokus løbegruppen.

Nye mål er sat for 2020, og ny PR for ½-marathon i år er allerede i bogen med stor hjælp fra Mia.”

Det rører mig dybt i hjertet, når mine løbere får den fremgang, de træner så flittigt efter.

Susanne er et fantastisk eksempel på, at alderen ikke har nogen betydning. Der skal selvfølgelig gøres en ekstra indsats end for 20 år siden, men evnen til at VILLE giver evnen til at KUNNE.

Der er mere i Susanne – især på halvmarathon og marathon. Hun er stærk på de lange distancer!

Jeg glæder mig til at følge hende mod nye mål i efteråret.

Still going strong!

//Mia

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7 − 1 =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Kick af at løbe Marathon

Kick af at løbe Marathon

Duruta er fra Færøerne, 50 år og mor til 4 børn. Hun er blevet en klog og meget dygtig marathonløber, som stadig jagter nye mål. Mød Duruta HER "Jeg...

Velkommen tilbage Rikke!

Velkommen tilbage Rikke!

Rikke har trænet meget tidligere. Efter en pause og manglende motivation er hun nu starter i Sundfokus løbegruppen.   Rikke Guldbæk fortæller...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt