Bagt avokado med æg

7 feb, 2021 | Opskrifter

Sundfokus / Blog / Bagt avokado med æg

Det lyder måske mærkeligt med varm avokado og æg sammen, men det smager dejligt til morgenmad/frokost. Det er så nemt at lave.

Sådan gør du:

  • Halver avokadoen og fjern stenen
  • Udhul eventuelt avokadoen lidt ekstra, hvis hullet ikke er stort nok til ægget
  • Sæt de to halve avokadoer i et fad med staniol omkring hver (så står de mere lige og fast)
  • Slå et æg ud i hver halvdel af avokadoen
  • Sæt avokadoerne i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter eller indtil hviden er bagt men blommen stadig er lidt flydende indeni
  • Drys med salt og peber + pynt med purløg

Spises med frisk rugbrød og evt. cherry tomater.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + fifteen =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Morgenmad a la risalamande

Morgenmad a la risalamande

Kan man spise dessert til morgenmad? Ja selvfølgelig kan man det - forkæl dig selv med en hyggelig start på dagen, for det fortjener du! Den er også...

Blåbær Smoothies Bowl

Blåbær Smoothies Bowl

Skøn frisk smoothies - jeg elsker at spise Smoothies Bowl med lidt godt knas ovenpå. Kan bruges som let hovedmåltid eller god som mellemmåltid efter...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt