Rødbedebrød med chia

3 dec, 2019 | Opskrifter

Sundfokus / Blog / Rødbedebrød med chia

Lækkert og luftigt brød, som smager fremragende – ja uden smag af rødbede. Virkelig flot og indbydende på bordet.

OPSKRIFT 1 stort brød eller 2 mindre

  • 5 dl lunkent vand
  • 1 pk. gær
  • 3 spsk chiafrø
  • 3 spsk sojacrispers (kan udelades)
  • 1 tsk. salt
  • 300 g rødbeder
  • 650 – 750 g hvedemel (jeg bruger økologisk)

Sådan gør du

  • Rør vand og gær sammen.
  • Bland chiafrø, sojacrispers, salt og rødbede sammen med gærblandingen.
  • Kom hvedemelet i lidt efter lidt under omrøring.
  • Dejen skal være ret klistret, så måske skal du ikke bruge alt melet.
  • Lad dejen hæve i 60 minutter, og hæld herefter dejen ud på en bageplade med bagepapir.
  • Bag brødet i 45-­50 minutter ved 175 grader varmluft, og lad det køle af på en rist.

Smager allerbedst afkølet og holder sig frisk længe.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty − fourteen =

Seneste indlæg

Du kunne også være
interesseret i at læse disse artikler

Morgenmad a la risalamande

Morgenmad a la risalamande

Kan man spise dessert til morgenmad? Ja selvfølgelig kan man det - forkæl dig selv med en hyggelig start på dagen, for det fortjener du! Den er også...

Blåbær Smoothies Bowl

Blåbær Smoothies Bowl

Skøn frisk smoothies - jeg elsker at spise Smoothies Bowl med lidt godt knas ovenpå. Kan bruges som let hovedmåltid eller god som mellemmåltid efter...

Brænder du inde med spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Du er mere end velkommen til at stille dine spørgsmål i kommentarfeltet eller gennem min kontaktformular. Jed sidder klar til at besvare dem.

Ønsker du hjælp med kosten, er du også velkommen til at kontakte mig, så finder vi en løsning til dig.

Kontakt